BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


luni, 2 mai 2016

Sunt recunoscator Voua, Prietenilor din AA

Mesaj: 
recunostiinta ca sunt abstinent si nu sclavul alcolului.

<< Hristos a inviat !
Multumesc pentru meditatii Prieteni, pentru ca se potrivesc cu ce simteam si acestea m-au cufundat si mai mult in meditatiile in care eram. Am sa va impartasesc acestea si recunostiinta mea.
Azi dimineata, matinal cum sunt, m-am dus sa fac miscare si ma gandeam cu recunostinta ca acum 9 ani ce rau imi era dimineata in a doua zi de Paste. In drum spre parc am trecut pe langa un butic de unde iesea un "nenea" cu un pet de bere din care a sorbit cu nesat. M-am oprit putin mai incolo si l-am privit. M-am recunoscut "Eu cel atunci". Am mai intalnit la dus si la intoarcere spre casa inca 3 persoane cu "doza la purtator". Am simtit o recunostiinta si mai mare si I-am multumit Lui Dumnezu si Comunitatii AA incepand cu Fondatorii AA si continuand cu Prietenii AA, ca sunt abstinent si nu sclavul alcolului.
Sunt recunoscator ca sunt in viata abstinent, ca am familie, casa, serviciu si pentru tot ce am.
Nu as fi avut nimic din toate acestea fara mila Lui DUMNEZEU, fara AA, fara Programul in 12 pasi !
Sunt recunoscator Voua, Prietenilor din AA. >>


Preluare de pe Prietenii lui Bill

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu