BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


sâmbătă, 10 iunie 2017

Impartasire

"Alcoolismul este o sinucidere lentă, dar sigură. Aici e necazul, până la moarte se trece prin toate chinurile posibile și imposibile, degradarea este totală fizică, psihică și spirituală și apoi finalul. Nu știu cum pot să fiu recunoscător pentru darul primit, o șansa la o nouă viață, de cât să dăruiesc mai departe ce am primit. Dumnezeu face minuni cu noi, și va mai face, numai să-L rugăm și să acceptăm că avem nevoie de ajutor. Pe lângă ce am primit e nevoie de efortul permanent pentru păstrarea darului. După trezirea spirituală de care vorbim e nevoie să pun în aplicare principiile acestui Program în toate momentele vieții mele și aceasta nu o poate face nimeni în locul meu. Efortul este al meu, răsplata este a mea, Mulțumesc Doamne!"
C., Suceava

Preluare de pe Prietenii lui Bill

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu