BLOGUL LUI

Stefan -

MINDFUL ADDICT

MESAJE DE RECUPERARE

Parerile exprimate pe acest blog sunt personale si nu implica in niciun fel Comunitatea AA.

.

.

.

MESAJ:


INTRAND INTR-O NOUA DIMENSIUNE

<< În ultimele stadii ale alcoolismului, voinţa de a rezista ne-a părăsit. Cu toate acestea, când recu­noaştem că am fost învinşi cu desăvârşire şi suntem gata să încercăm principiile AA, obsesia ne pără­seşte şi pătrundem într-o nouă dimensiune – liber­tatea sub tutela lui Dumnezeu, aşa cum Îl înţelegem noi.

(ÎN VIZIUNEA LUI BILL)


Am norocul să mă număr printre aceia care în viaţă au avut parte de această transformare nemaipomenită. Când am intrat pe uşa AA-ului, singur şi disperat, eram dispus să cred tot ce auzeam. Unul dintre lucrurile pe care le-am auzit a fost: „Aceasta ar putea fi ultima ta mahmureală, sau poţi s-o iei de la capăt iar şi iar”. Omul care a spus aceasta o ducea, în mod evident, mult mai bine decât mine. Mi-a plăcut ideea de a mă da bătut şi de atunci am început să trăiesc liber! Inima mea a auzit ceea ce mintea n-ar fi putut auzi niciodată: „Nu-i chiar aşa grav să fii neputincios în faţa alcoolului”. Sunt liber şi sunt recunoscător! >>


Twelve steps to freedom. Start with one.

Cum am fost

Nu puteam sa dorm noaptea.

Adormeam greu.
Ma trezeam in timpul noptii si, neputand sa mai dorm, ma dadeam jos din pat sa beau ceva. Pentru somn! Incercam apoi sa adorm si iar ma trezeam. Iar beam. De data asta pentru ca nu puteam sa dorm, ziceam eu.
Dimineata eram spart ...

Citeste mai departe:

DESPRE MINE


sâmbătă, 31 decembrie 2016

IMPARTASIRE

<< Am crezut multa vreme ca a fi alcoolic inseamna ca am o problema cu consumul de alcool si daca ma opresc totul o sa fie bine. Astazi, cred ca este la fel de adevarat ca si cum as vrea sa ma sinucid impuscandu-ma in cap si sa inteleg din asta ca am o problema cu pistoalele. Alcoolul a fost pentru mine o eliberare, atata timp cat a functionat si o arma cand nu a mai functionat. Mi-a trebuit mult timp sa inteleg ca de fapt sursa autodistrugerii este gandirea mea, are ma face sa vad realitatea altfel decat este. Mi-a trebuit si mai mult timp sa inteleg ca nu pot sa iau ca adevar ceea ce cred ca se intampla si mi se intampla si ca tratamentul nu este supragandirea si suprarationalizarea, ci actiunea, de multe ori opusa judecatii mele.
Acum sunt ca un bolnav de Alzheimer. Pe parcursul unei zile pierd si regasesc aceste idei si in oricare dintre faze sunt aceea e realitatea mea.>>


A. - Anglia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu